TENTANG KAMI

Hangzhou Zhengchida Precision Machines Co., Ltd (anu disebatna Zhengchida) mangrupikeun pabrikan agul mesin kebon di Cina. Produk kalapa kalebet Lawn Mower Blades, Brush Cutter Blades, Silinder Lawnmower Blades, Hedge Trimmer Blades sareng sajabana. Sadaya produk anu dipikaresep pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya.

  • 17 taun pangalaman euyeub
  • 20.000㎡ Daérah
  • 120+ Staf téknis
  • 2000 modél
  • 4ac4c48f
  • Tingali Pikeun Sorangan

    Zhengchida ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun ampir kaayaan anu tiasa dipikirkeun anu aya hubunganana sareng agul mower: tina pamilih gaya, desain inovatif, kontrol kualitas, bungkus khusus, solusi transportasi, ngaliwat dukungan teknis sareng jasa.

  • sdgvds

Naha Komo deui

Saatos kamajuan kontinyu ampir 20 taun, Zhengchida gaduh rupa-rupa produk sareng agul kebon. Zhengchida ayeuna ngagaduhan langkung ti 2000 modél béda sabut pemotong rumput anu nutupan ampir sadaya modél anu sayogi di pasar.

Ngadamel Blades Mower Anjeun nyalira

Siap nyiptakeun bilah mesin motong anyar anjeun?
Hayu urang mendakan modél anu pas pikeun bisnis anjeun, sareng jantenkeun nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog pikeun anjeun.